• Gratis frakt over 999 kr
  • 100% Norsk nettbutikk

Personvernerklæring

Personvernerklæring – The General Data Protection Regulation (GDPR), er norsk lov fra 25 mai 2018. Det betyr at vi har fått nye regler for personvern i Norge. Det nye regelverket gir virksomheter nye plikter og enkeltpersoner nye rettigheter. Vi er entusiastisk opptatt av både din og vår sikkerhet og vil her gi deg informasjon som omhandler din bruk av nettbutikken og vår personvernerklæring.

PERSONVERNERKLÆRING GENERELT

  • Vi lagrer ingen betalings informasjon om dine kjøp. Alle kontant betalinger håndteres av Bambora, Vipps og PayPal.
  • Du kan gjøre kjøp som gjest hos oss, som innebærer at ingen informasjon om deg blir lagret, unntatt informasjonen i din ordre, som vi er pålagt å lagre ifølge regnskaps lovverket.
  • Registrerer du kunde konto, vil du til enhver tid se alt som er lagret om deg hos oss på din “konto side“, her kan du endre adresser, telefon osv. samt ha full oversikt over dine ordre, samt enkel tilgang til vår personvern erklæring.
  • Alle tilgjengelige verktøy for deg som kunde finner du på dine konto sider.

PERSONLIG INFORMASJON

Vi deler ikke personlig informasjon som du gir oss med noen utenfor firmaet vårt, og vi ber deg bare om informasjon i forbindelse med et kjøp. Informasjonen du gir oss blir bare benyttet i sammenheng med bestillingen. Når du gir ut personlig informasjon, slik som adresse, telefonnummer, kredittkort, o.l. til en internettbutikk, bør du alltid sørge for at siden du er på er beskyttet av SSL (Secure Socket Layers; en standard for kryptering av informasjon) dette vises med et bilde av en lås i adresse feltet til nettleseren din.

E-POSTADRESSER OG TELEFON

Din e-postadresse blir benyttet som brukernavn for tilgang til kontoen din, samt sporing og oppfølging av forsendelser i tillegg til mobil nummer. Når du setter opp en konto hos oss kan du velge å bli inkludert i våre nyhetsbrev, slik at du mottar tilbud, rabatt koder etc. Du kan slette deg selv fra disse listene når som helst fra dine konto sider. Vi vil også samle inn e-postadresse i forbindelse med påbegynte kjøp, for å sende deg gjenglemt handlekurv.

DIN SIKKERHET ONLINE

Vi benytter kryptert kommunikasjon for all overføring av data. Dette betyr at hele bestillingsprosessen, fra du legger inn e-postadressen din (enten som ny eller eksisterende kunde), til du mottar et ordrenummer, foregår slik at dersom noen “avlyttet” linjen ville det ta dem mange år å knekke koden. Krypteringen som brukes er den sterkeste som er anbefalt og generelt tilgjengelig i dag (256-bit).

VIDERESALG/FOMIDLING AV INFORMASJON

Informasjonen du gir oss når du bestiller er kun for oss. Vi sender aldri personlige data videre til tredjepart uten ditt samtykke, med mindre vi er pålagt å gjøre dette ifølge Nors lov. Eventuelt by informasjon vil du finne her i vår personvernerklæring

INFORMASJONS KAPSLER

personvernerklæring